top of page
buikje steffie-11_edited_edited.jpg

Zwangerschap

Zwangerschap

Wat fijn dat je je weg naar deze pagina gevonden hebt, dat wilt zeggen dat jullie een klein wonder verwachten! Allereerst: een dikke proficiat met de komst van jullie kindje! 

 

'Zwanger zijn' betekent voor iedereen iets anders, maar het is vooral ook een zoektocht en een (her)ontdekking van jezelf en je nieuwe lichaam. Wij helpen jou om een nieuwe balans van gezond bewegen en rust te vinden met respect voor je eigen grenzen. Op die manier kan jij en je partner in alle rust en sereniteit toeleven naar de bevalling.

Zwangerschapsmassage

Zin in een ontspannend me-time momentje waarin je zwangere lijf even onder handen genomen wordt?

Dan is deze zwangerschapsmassage echt iets voor jou!

Voorafgaand aan elke massage wordt er steeds een korte vragenlijst overlopen om je zwangerschap in beeld te brengen. Heb je last van bepaalde zones (rug/nek/..) die meer aandacht vereisen? Meld dit dan steeds ook op voorhand. Zo kunnen we onze massage daarop aanpassen.

Voor wie? Zwangere mama's

Wanneer? Moment naar keuze (te boeken vanaf week 12)

Duur: 60min

Kostprijs: 60€

Sinds kort ook te boeken in duomassage (met partner, vriendin,...). Hierbij word je tegelijkertijd verwend voor 30 of 60 minuten met een focus op de gevoelige regio's. Dit met achteraf een glaasjes water, koffie of thee.

Voor wie? Zwangere mama's met partner/vriendin

Wanneer? Moment naar keuze (te boeken vanaf week 12)

Duur & kostprijs: 60min - 110€

Duur & kostprijs: 30 min - 80€ (focus op gezicht, schouder- en rugregio) ​

bottom of page